maanantai 30. tammikuuta 2017

Tästä se alkaa

Wuhuu, näin päästään aloittamaan ensimmäinen cosplay blogini! Joten on ehkä parempi esitellä itseni ensin vaikka tulenkin tekemään sivut tuohon ylös.

Eli hei, olen Karo mutta tykkään käyttää cosplayssa nimeä Zaro zaro. Olen tänä vuonna 20-vuotta täyttävä lukihäiriönen olento täältä Suomen maasta.
Innostukseni animeen ja mangaan on alkanut jo ala-asteelta, kestänyt tähän päivään asti ja viellä pitkään! Olen mieleltäni melko lapsi vaikka välillä tuleekin kauhean vanhuuden tunteita kun mietin ikääni... Cossaamiseen innostus alkoi vasta vuosi sitten, itse olen tehnyt vain pieniä osia cosseihini, kun en mikään paras ole käsistäni. Kaksi cossiani on tilattu mutta nyt on suunnitteilla jo toinen itse tehty. Ehkä vuorostaan olisi esitellä tämän hetkiset cossini.

Kuvassa Assassination classroom Hara cossi

Ensimmäinen cossini johon asioita ostettu tai itse tehty on Hetalia Italy naisena ja hiukan omallaisena versionani. Tähän cossiin kumminkin innostus loppui melko pian tämän valmiiksi saatua ja tämä pääsi vain yhteen coniin päälle. Kyseinen coni oli Shippocon 2016 joka oli ensimmäinen conini!


Toinen cossini on tilattu kun tähän ei enään omat taidot olisi riittänyt. Assassination classroom taistelu asu kahtena eri henkilönä. Hiukan riippuen onko peruukki vai ei. Peruukilla olen Yukiko ja ilman peruukkia olen Hara. Kumminkin tykästyin enemmän tähän Yukiko versioon kuin Hara versioon. Siskoni, joka cossaa välillä kanssani, lainailee välillä kyseistä asua coneihin Rio hahmona. Kyseinen cossi on päässyt päälläni esiintymään Desucon frostbitessa 2017 lauantaina.



Sumire Hara yläpuolle
Kanzaki Yukiko alapuolella


Kolmas cossini, joka on myös tilattu, on Durararasta Izaya. Tämä viellä toistaiseksi naisversiona myös, mutta toivon mukaan jo Yukiconiin olisi tarkoitus saada tämä cossi valmiiksi mies versioonkin! Kaikki osat tosin ei ole tilattu, vain takki ja alus paita. Loput on joko itse tehty tai ostettu jostain. Cossi pääsi ekaa kertaa coniin myös Desucon frostbite 2017 sunnuntaina.
Kuvassa minä vasemmalla naisversio ja oikealla miesversio Izayasta! Varokaa, tulemme valloittamaan Desuconin kesällä 2017!!

Lisäksi valmistumassa on OC:ni jossa on pieni sekoitus Haloa mukana. Mutta tämä on vasta puolessa välissä kun en oikein osaa päättää ylä osaa kehosta minkälaiseksi haluaisin sen. Mutta kyseinen cossi olisi tarkoituksena vetää päälle jo joko Yukiconissa 2017 tai Desuconissa!

?
Tämä jääköön viellä kätköihin

Tästä blogista tulee melko hiljainen blogi, kirjoittelen tapahtumista joissa käyn, sekä cossien valmistumisesta pikku hiljaa. Saatan myös kirjoitus innostuksen kasvaessa kirjoitella muutakin tietenkin tähän harrastukseen liittyvää! Mutta eiköhän tällä kertaa ollut riittävästi jo kirjoiteltavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti